Frakt og retur

FRAKTEMBALLASJE:

I Naturbadet er vi opptatt av miljø og bærekraftig bruk av ressurser, og vi gjør vårt beste for at varene dine blir sendt ut på en miljøvennlig måte. Derfor kan det hende at pakken du mottar inneholder gjenbrukt emballasje av kartong, bobleplast, makulert papir eller avispapir når dette er tilgjengelig hos oss. Det er viktig for oss å gjenbruke det vi kan heller enn å bruke av nye ressurser. Emballasje vi ikke kan gjenbruke, sendes til resirkulering.

 

FRAKT:

Frakt i Norge er kr 59,-. Fri frakt gjelder på alle kjøp over kr. 500,- (ekskludert frakt). Transportør velges etter behov.

Har du lagt inn flere bestillinger hos oss og ønsker at de skal sendes samlet, er det viktig at du sender oss en mail om det, med vedlagte ordrenummer. Dersom vi ikke får beskjed, sendes bestillingene separat.

 

Levering:

Vi sender bestillingen så fort vi kan, normalt innen 1 arbeidsdag etter vi har mottatt bestillingen din. Vanlig frakttid er 2-4 arbeidsdager.

Du vil få en bekreftelsesmail fra oss når vi har behandlet bestillingen din. Deretter vil du få en mail som bekrefter at varen er sendt. Vi sparer miljøet, og sender angreskjema som vedlegg til oppdatert ordrebekreftelse.

 

 

 

Betaling:

I nettbutikken til Naturbadet kan du velge å betale ved å gjøre en mobilbetaling med Vipps eller via betalingsløsningen Paypal. 

 

 

Angrerett og retur:

Du har alltid 14 dagers returrett når du handler hos Naturbadet. Angrefristen løper fra dagen etter du mottar varen, og kan kun benyttes hvis varen leveres tilbake i samme stand som du fikk den. Når du benytter deg av angreretten må du fylle ut vedlagt angrerettsskjema, og legge sammen med varen du vil returnere.  Det du betalte for varen vil bli tilbakeført innen 14 dager etter at vi har mottatt varen i retur. Varene skal være ubrukte og i samme stand og mengde som ved kjøp, og emballasje må være ubrutt. Fjernet emballasje vil bety at varens salgsverdi forringes av hygieniske hensyn, og dermed kan ikke angreretten benyttes.

Når angreretten benyttes skal du selv betale returporto. Vi anbefaler alltid å sende returpakken som pakkepost slik at den kan spores og slik at vi kan være sikre på at pakken kommer frem. Velger du å sende med brevpost (frimerker), er dette på eget ansvar.

Tilbudsvarer kan ikke returneres eller byttes.

Dersom du ønsker å returnere varen for å bytte inn i en annen vare, betaler du porto selv.

Vennligst merk at vi ikke mottar pakker som er sendt i oppkrav.

 

RETURADRESSE:

Naturbadet M Hemstad
Haneholmveien 68
3209 Sandefjord

 

Uavhentede pakker som returneres til oss, belastes med et gebyr på 150,-

 

Feillevering/mangler ved mottatte varer:

Hvis du

  1. a) mangler noen varer i forhold til ordrebekreftelsen din
  2. b) har mottatt feil vare
  3. c) pakken er skadet under transport ber vi deg gjøre følgende:

send en mail til: post@naturbadet.no, eller kontakt oss på telefon (+ 47) 47929020.

Vi ber om at du sender oss en beskjed med en gang du oppdager en mangel. Vi trenger kundenummer, ordrenummer og varenavn på den varen du mangler eller hva som er skadet i pakken din. Send gjerne bilde.

Feilleveringer vil bli rettet opp umiddelbart. Hvis varen er skadet under transport hjelper vi til med retur og erstatning av varen.

 

Vi tar forbehold om feil priser, prisendringer og at varer kan være utsolgt eller at lageret ikke stemmer, ettersom feil kan skje. Såfremt vi ikke kan imøtekomme din ordre, hører du fra oss raskest mulig.